Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți

Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți

Atunci când apare un copil mic, părinții îl așteaptă când își poate ține capul, se întoarce, se poate plimba, se târăsc, se plimba ... La copii sănătoși, toate abilitățile de mai sus apar singuri, chiar dacă părinții nu iau efort suplimentar. Cu toate acestea, mamele și tații tineri se întreabă adesea cum să învețe un copil să se târască, la ce vârstă ar trebui să-și stăpânească această abilitate și ce să facă dacă copilul nu se târăște la timp.

De regulă, copiii încep să se târască în 6-8 luni, totuși câțiva bebeluși ratează această etapă și se îndreaptă imediat spre ridicarea picioarelor și mersul pe jos. Această variantă de dezvoltare se află perfect în normă, dar pediatrii spun în unanimitate că accesarea cu crawlere este foarte utilă pentru întărirea mușchilor din spate și pentru îmbunătățirea abilităților motorii. În plus, copiii care au dobândit această abilitate utilă devin mult mai independenți și persistenți, pentru că au posibilitatea de a atinge scopul dorit. Prin urmare, este util ca toți părinții să știe cum să învețe un copil să se târască.

Primele antrenamente
Etapa crawlingului este precedată de etapa pregătitoare, în timpul căreia crumbul învață să treacă pe toate patrulea. Mișcările sale sunt încă foarte amuzante și ciudate - întinse pe mânere, el ridică fundul pentru o secundă, dar apoi cioară pe burtă, deoarece coordonarea mișcărilor mâinilor și picioarelor este incredibil de dificilă! O astfel de pregătire continuă de foarte mult timp și, treptat, bebelușul începe să devină mai bun și mai bun. Următoarea etapă este balansarea. Cu încredere în picioare pe toate patru la o miez se rostogolește înainte și înapoi, încercând să facă primele mișcări târâtoare. Și, de cele mai multe ori, tinerii dobândesc mai întâi abilitatea de a se târî înapoi (înapoi), și abia atunci învață să avanseze. Unii copii se strecoară pe stomac - într-o manieră plastică, se ciocnesc ca niște viermi mici, alții se mișcă, stau pe papă, alții se trag pe mâini, dar cea mai tradițională opțiune este să se târască cu brațe și picioare alternante. Este cel mai util acest crawling și, prin urmare, părinții trebuie să se străduiască să se miște în acest fel.

Cum să înveți un copil să se târască - recomandări și exerciții
Cum să vă ajutați copilul să învețe să acceseze cu crawlere? În primul rând, trebuie să faceți acest lucru, de cele mai multe ori crumbul petrecut pe podea. Dacă bebelușul se află cel mai adesea într-o plimbare, scaun sau pătuț în timpul vegherii, va fi foarte greu pentru el să învețe cum să ajungă pe toate patru și apoi să se târască și astfel de copii pot sări peste această etapă importantă. În al doilea rând, este important să se organizeze în jurul copilului un mediu stimulativ - pentru a aranja sunatoare, cuburi, bile. La început, jucăriile ar trebui să fie de la copil la braț, dar treptat trebuie să fie mutate mai departe și mai departe. În al treilea rând, când se gândește cum să învețe un copil să se târască, este important să suprimați dorința de a îndeplini toate solicitările copilului iubit la prima sa solicitare. Dacă karapuz-ul dorește foarte mult să ia în considerare jucăria pe care o doriți, nu trebuie să-i dați-i (chiar dacă miezul o cere cu voce tare), dar trebuie să vă ajute să ajungeți și să luați singur obiectul de interes.

Pentru cei care se întreabă cum să învețe un copil să se târască, pot fi recomandate exerciții speciale. Pentru a ajuta karapuza să ajungă pe toate patru, trebuie să-i puneți burta pe scutec și apoi să-l ridicați ușor de marginile libere. Dacă copilul este dificil de ținut în această poziție, trebuie să creați o spătar (puneți o rolă sau pur și simplu puneți mâna pe picioare). De asemenea, puteți pune o pernă mică sau un prosop sub burtă și piept. În acest caz, miezul poate rămâne mai lung într-o poziție pe toate patru. Foarte utile pentru masajul pentru copii (atât profesionist, cât și pentru mama), gimnastică, înot (optim în piscina pentru copii, dar posibil într-o baie mare de casă) și exerciții pe o minge gonflabilă mare, cu care să lucrăm din greu la accentul pe mâini.

Dar chiar dacă părinții știu să învețe să se târască un copil și să petreacă în mod regulat gimnastică și să dezvolte exerciții, există posibilitatea ca, cu 8-9 luni de viață, tânărul să nu se târască pe cont propriu. Dacă restul copilului se dezvoltă în mod normal, nu panicați și nu bateți alarma, trebuie doar să continuați exercițiile și să o încurajați să se târască în toate modurile disponibile. Poate că acest copil are nevoie de puțin timp pentru a-și stăpâni această abilitate. Există un alt mod interesant de a învăța un copil să se târască - să-i arate un exemplu personal (în special această opțiune funcționează cu acei copii care au învățat de mult timp să stea pe toate patru, dar nu îndrăznesc să meargă înainte). Și dacă carapacea nu dorește categoric să se târască, preferând să urce picioarele și să se bâlbuiască de-a lungul piedestalului, merită să arătăm puțină răbdare și să încercăm să organizăm antrenamentul de a căuta prin joc.

Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi către părinți

7 secrete ale persoanelor care sunt întotdeauna curate în casă Vrei să fii curat acasă întotdeauna, și nu numai duminica după curățarea primăverii? Apoi urmați aceste sfaturi.

15 dintre cele mai frumoase neveste ale milionarilor. Faceți cunoștință cu lista soțiilor celor mai de succes oameni din lume. Sunt frumuseți uimitoare și adesea reușesc în afaceri.

5 legi despre decedat, care te pot speria. De-a lungul vieții, fiecare persoană se întâlnește cu moartea și, de regulă, acest lucru se întâmplă de mai multe ori. De aceea există ordine speciale.

15 simptome de cancer, pe care femeile le ignoră cel mai adesea. Multe semne de cancer sunt similare cu cele ale altor boli sau condiții, astfel încât acestea sunt adesea ignorate. Fiți atenți la corpul vostru. Dacă observați.

7 motive pentru care nu ar trebui să luați duș în fiecare zi Dacă luați un duș zilnic sau chiar de câteva ori pe zi, faceți o greșeală gravă - și de aceea.

Ce formă de nas poate spune despre personalitatea ta? Mulți experți cred că privirea la nas, puteți spune multe despre personalitatea persoanei. Prin urmare, la prima întâlnire, să acorde o atenție la nas este necunoscut.Related news

  • Shoe Mesh for Men
  • Portable player Hidizs AP100: review, reviews
  • What insects of the Red Book of Russia need protection
  • Self-tiling the tiles in the bathroom
  • Violet: home care
  • Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți Cum să înveți un copil să se târască - sfaturi pentru părinți